Onderhoudsbeurt buitenboordmotor prijs

Zoekt u naar meer informatie over een onderhoudsbeurt buitenboordmotor prijs? Wij, van Watersportbedrijf de Graaff, hebben het antwoord voor u! Wij zijn een ervaren familiebedrijf, bestaande uit vijf enthousiaste medewerkers, met een passie voor de watersport en pleziervaart. Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel; u kunt daarom de tarieven voor verschillende diensten, zoals de bootlift, op onze website terugvinden in een duidelijk overzicht.

Wilt u meer specifieke informatie over deze tarieven? Bekijk dan het overzicht op onze website voor meer informatie. Hierin kunt u de prijzen voor enkele van onze diensten terugvinden.

Onderhoudsbeurt buitenboordmotor prijs

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Onderhoudsbeurt buitenboordmotor prijs | Watersportbedrijf de Graaff

Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel. Wij kunnen u daarom voorzien van meerdere faciliteiten voor uw boot en/of motor. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in onze onderhoudsplaats voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld terecht in ons bunkerstation voor benzine, diesel & verschillende smeermiddelen.

Bij ons is het ook eenvoudig om uw boot uit het water te halen voor onderhoud of (winter)stalling. Wij beschikken over een botenlift voor boten tot 44.000 KG en een kolom kraan voor boten tussen de 3.200 KG en 5.000 KG. In onze (winter)stalling hebben wij plaats voor maar liefst 200 verschillende schepen. In onze eerste jachthaven hebben wij plaats voor 215 schepen. Op onze locatie in de tweede jachthaven zijn er 95 verschillende ligplaatsen.

onderhoudsbeurt buitenboordmotor prijs

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de onderhoudsbeurt buitenboordmotor prijs óf heeft u nog enkele onbeantwoorde vragen? Twijfel niet om even contact met ons op te nemen! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.