Wij beschikken over onze eigen werkplaats welke staat voor snelle en hoogwaardige service. Onze monteurs staan dagelijks klaar voor onderhoud aan uw boot of om uw boot te repareren. Met onze eigen bootlift kunnen we uw boot moeiteloos uit het water tillen, waardoor we efficiënt en effectief kunnen werken.

Boot reparatie en onderhoud

Heeft u reparaties of onderhoud aan uw boot nodig? Vertrouw op de precisie en kennis van De Graaff Watersport in Dordrecht. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat de ervaren monteurs beschikken over de nodige kennis en top service.

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende reparatie- en onderhoudsdiensten, waaronder:

  • Reparaties en onderhoud aan zowel inboard -en buitenboord motoren
  • Reparaties en onderhoud aan uw schroefsystemen
  • Mogelijkheden voor de boegschroef inbouw in staal en polyester

Ontdek ook de andere faciliteiten bij Watersportbedrijf De Graaff, zoals ons bunkerstation, botenlift & stalling, de jachthaven, watersportwinkel of ons sfeervolle eetcafé.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en service. Onze gespecialiseerde medewerkers in de werkplaats zorgen voor professioneel advies en weten precies welke zorg uw boot nodig heeft om aan de vereiste veiligheidseisen te voldoen.

Onderhoud buitenboordmotor

Onderhoud aan uw buitenboordmotor is cruciaal voor top prestaties en veiligheid als u op het water bent. Door regelmatig onderhoud voorkomt u onverwachte problemen en het verlengt de levensduur van de motor. Bij De Graaff Watersport bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan de buitenboordmotor.
Bent u op specifiek op zoek naar Honda of Yamaha buitenboordmotor onderhoud? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in verschillende merken, waaronder Honda en Yamaha motoren.

Buitenboordmotor reparatie

Heeft u problemen met de buitenboordmotor? Dan is De Graaff Watersport jouw specialist voor betrouwbare reparaties. Onze gespecialiseerde monteurs staan voor uw klaar om de motor weer snel te repareren en in topconditie te krijgen. Door snel en op tijd reparaties uit te voeren aan uw buitenboordmotor voorkomt u blijvende en ernstige schade. Door onze reparatieservice in de eigen werkplaats zorgen wij ervoor dat u weer snel zorgeloos kunt genieten op het water.

Vragen over uw buitenboordmotor?