Boot onderhoud

Wilt u een ervaren bedrijf inschakelen voor uw boot onderhoud? Wij, van Watersportbedrijf de Graaff, staan graag voor u klaar! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het onderhoud van uw boot (of bootmotor) en daarnaast kunnen wij u van nog veel meer diensten voorzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen bootlift en stallingsplaats, een bunkerstation waar u terecht kunt voor benzine, diesel en smeermiddelen én beschikken wij over twee eigen jachthavens met meer dan 300 plaatsen.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact ons op te nemen voor meer informatie.

Boot onderhoud

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Boot onderhoud nodig? Wij zijn uw specialist!

Drie belangrijke locaties voor reparaties en onderhoud van uw boot zijn onze werkplaats, ons bunkerstation en onze stalling. U kunt in onze werkplaats terecht voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. Wanneer u benieuwd bent naar de onderhoud boot kosten, kunt u beter even contact opnemen. In ons bunkerstation kunt u terecht voor benzine, diesel & smeermiddelen en onze stalling biedt u de gelegenheid om uw vaartuig (tijdens de winter) bij ons te stallen.

Wanneer u voor onderhoud uw boot uit het water of stalling wilt laten halen, bieden wij ook een oplossing aan. Wij beschikken namelijk over een botenlift voor boten tot 44.000 KG en een kolom kraan voor boten tussen de 3.200 KG en 5.000 KG. In onze (winter)stalling hebben wij plaats voor maar liefst 200 verschillende schepen. In onze eerste jachthaven hebben wij plaats voor 215 schepen. Op onze locatie in de tweede jachthaven zijn er 95 verschillende ligplaatsen.

Eetcafé “Het Puntje”, kom eens langs!

Naast dat wij u kunnen helpen met het onderhoud van uw motor boot, kunt u ook bij ons langskomen voor een lekkere hap of borrel. Ons eetcafé Het Puntje is bij ons op het terrein te vinden. Als u door de Biesbosch vaart kunt u makkelijk bij ons terecht komen. De bediening zal voor u klaarstaan en ervoor zorgen dat u kan genieten van een lekkere maaltijd. Het eetcafé wordt gerund door Wendy Geerlings die voor u klaarstaat als gastvrouw.

Watersportwinkel

In onze watersportwinkel kunt u terecht voor verschillende producten voor het onderhoud van uw motor boot en boot accessoires. U kunt gerust binnenlopen bij ons. Wij helpen u graag als u ergens naar op zoek bent of iets nodig heeft. Onze medewerkers staan voor u klaar om mee te denken en u het juiste advies te geven. Bekijk van tevoren onze openingstijden op de website, zodat u er zeker van kan zijn dat u niet voor een dichte deur komt te staan

Boot onderhoud

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een bedrijf met ervaring in boot onderhoud? Of wilt u meer weten over de onderhoud boot kosten? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze specialisten kijken graag op maat met u mee en denken in oplossingen!