Voor Reparaties & Verkoop

Voor reparaties en jaarlijks onderhoud kunt u terecht in onze werkplaats. Daarbij repareren wij motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester.

Bovendien biedt Watersportbedrijf De Graaff diverse onderdelen zoals (merk)motoren en boten aan voor de verkoop. Wanneer u nieuwe onderdelen nodig heeft om de pleziervaart voort te zetten, bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Yamaha motor

De bootmotoren van Yamaha hebben als voordeel dat ze erg compact zijn en daarnaast ook gemakkelijk in bediening. De Yamaha motoren maken het verschil in soepelheid en bescheiden afmeting.

Mercury motor

De stevige constructie van de Mercury bootmotoren is merkbaar in de (rustige) loop van de boot. Een vrije vlotte bediening en loop maakt de motor erg aantrekkelijk onder de bootliefhebbers.

Honda Marine

De grondslag van de Honda bootmotoren is dat deze gemakkelijk, schoon en vooral zuinig in het gebruik zijn. Een motor van goede kwaliteit gecombineerd met exceptionele kenmerken.

Vetus motor

VETUS staat bekend om zijn innovatieve product ontwerpen. Dit is een belangrijk deel van de bedrijfsfilosofie. Producten fabriceren die het leven aan boord van de boot makkelijk maken.

tankstation