Boot laten maken

Wilt u uw boot laten maken? Of bent u op zoek naar een bedrijf waar u een nieuwe boot kunt aanschaffen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Watersportbedrijf de Graaff kan u namelijk voorzien van allerlei verschillende faciliteiten zoals reparatie, onderhoud, verplaatsing en (winter)stalling. Door onze werkplaats, jachthavens en bootlift zijn wij erg flexibel in het creëren van een oplossing voor elke gewenste situatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw boot (of bootmotor) kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met ons op!

Boot laten maken

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Boot laten maken | Watersportbedrijf de Graaff helpt u graag verder!

Watersportbedrijf de Graaff heeft daarnaast ook een aanbod van verschillende soorten buitenboordmotoren van verschillende kwalitatieve merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Yamaha, Honda en Mercury. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, waar u terecht kunt voor alles op het gebied van watersport en pleziervaart. Dus of het nou gaat om de aanschaf, het onderhoud, de reparatie of de stalling van uw vaartuig; u bent altijd welkom bij ons!

Drie belangrijke locaties voor het repareren en onderhouden van uw boot zijn onze werkplaats, ons bunkerstation en onze stalling. U kunt in onze werkplaats terecht voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. In ons bunkerstation kunt u terecht voor benzine, diesel & smeermiddelen en onze stalling biedt u de gelegenheid om uw vaartuig (tijdens de winter) bij ons te stallen.

Boot laten maken

Neem contact met ons op!

Wilt u nog steeds uw boot laten maken en bent u van mening dat wij hiervoor geschikt zijn? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op. Wij zullen u spoedig van een antwoord voorzien. Tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!