Onderhoud dieselmotor boot

Bent u op zoek naar een watersportbedrijf voor uw onderhoud dieselmotor boot? Neem dan contact op met De Graaff Watersport! Onze medewerkers staan voor u klaar om naar uw boot te kijken. Zij kijken uw boot grondig na en geven u het juiste advies. Ons bedrijf is een familiebedrijf waarin 5 werknemers werkzaam zijn. Naast dat wij u kunnen helpen met het onderhoud van de boot, kunnen wij ook nog meerdere diensten aanbieden. Zo beschikken wij over een watersportwinkel waar u terecht kunt voor uw benodigdheden en beschikken wij ook over een stalling. Zo kunt u in de winter hier uw boot droog en veilig laten plaatsen. Als extra kunt u ook bij ons eetcafé terecht. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om een heerlijke maaltijd voor te bereiden. Een heerlijk drankje kan natuurlijk ook!

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Kijk dan eens op onze dienstenpagina.

Onderhoud dieselmotor boot

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Onderhoud dieselmotor boot | De Graaff Watersport

Ons bedrijf beschikt over drie belangrijke locaties. Zo hebben wij een stalling, een bunkerstation en onze werkplaats. In ons bunkerstation kunnen wij u helpen met de diesel, benzine en smeermiddelen die uw boot nodig heeft. In onze werkplaats kunnen wij uw boot op verschillende gebieden controleren, zoals de schoefassystemen, de inboard -en buitenboord motoren en de boegschroef inbouw. Mocht u een van deze mogelijkheden willen laten controleren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De Graaff Watersport biedt ook verschillende buitenboordmotoren aan voor de verkoop. Wij bieden verschillende merken aan zoals, Yamaha, Honda en Mecury. Kom eens langs bij ons in de winkel om ons volledige aanbod te bekijken

onderhoud dieselmotor boot