Buitenboordmotor monteur

Bent u op zoek naar een professionele buitenboordmotor monteur? Neem dan eens contact op met de werkplaats van De Graaff Watersport! Op onze werkplaats kunnen onze monteurs u voorzien van onderhoud en reparatie. U kunt ook bij ons een nieuwe buitenboordmotor uitzoeken van de volgende merken: Yamaha, Vetus, Mercury en Honda. Mocht u niet goed weten welke motor het meest geschikt is voor uw boot, dan helpen onze medewerkers u graag. Zij beschikken over de kennis om u genoeg informatie en advies te geven. Uiteraard kunnen wij de motor ook voor u installeren.

Wilt u meer weten over de reparaties en onderhoudsbeurten die wij voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Buitenboordmotor monteur

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Buitenboordmotor monteur | Ontdek ons eetcafé

Mocht u tijdens het varen honger krijgen of uw vaart willen afsluiten met een gezellig drankje of diner, dan bent u bij ons van harte welkom! Ons eetcafé is te vinden op het terrein van De Graaff Watersport. U heeft dan ook een mooi uitzicht op het water. Op onze menukaart vindt u verschillende gerechten zoals saté, biefstuk en spareribs. Maar u kunt er ook voor kiezen om wat lekkers van onze borrelkaart uit te zoeken. Zo hebben wij voor iedereen wat! In het hoogseizoen is het wel slim om een reservering te maken voor uw komst. Het kan namelijk er druk zijn.

buitenboordmotor monteur

Laat uw boot stallen voor de winter

De meeste mensen die beschikken over een boot, laten hun boot in de winter stallen. Ook De Graaff Watersport beschikt over een grote stalling waar wel 200 boten in kunnen. Met onze bootlift, kunnen wij gemakkelijk uw boot in de stalling tillen. Om verzekerd te zijn van een plekje, is het goed om vroegtijdig contact op te nemen voor een reservering.  Mocht u eerst willen zien hoe onze stalling eruit ziet, dan kunt u contact opnemen om langs te komen.