Onderhoud buitenboordmotor

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in de onderhoud buitenboordmotor? Dan bent u bij Watersportbedrijf de Graaff zeker aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf dat dagelijks voor u klaar staat om u van A tot Z te ontzorgen rondom de watersport en pleziervaart. Onze vijf enthousiaste medewerkers voorzien u van alle faciliteiten rondom uw boot, zodat u kunt genieten van uw tijdbesteding op het water.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Een van onze medewerkers zal u snel verder helpen.

Onderhoud buitenboordmotor

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Onderhoud buitenboordmotor | Watersportbedrijf de Graaff staat voor u klaar!

Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel. Wij kunnen u daarom voorzien van meerdere faciliteiten voor uw boot en/of motor. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in onze onderhoudsplaats voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld terecht in ons bunkerstation voor benzine, diesel & verschillende smeermiddelen.

Bij ons is het ook eenvoudig om uw boot uit het water te halen voor onderhoud of (winter)stalling. Wij beschikken over een botenlift voor boten tot 44.000 KG en een kolom kraan voor boten tussen de 3.200 KG en 5.000 KG. In onze (winter)stalling hebben wij plaats voor maar liefst 200 verschillende schepen. In onze eerste jachthaven hebben wij plaats voor 215 schepen. Op onze locatie in de tweede jachthaven zijn er 95 ligplaatsen.

onderhoud buitenboordmotor

Meer informatie?

Kunnen wij u helpen bij uw zoektocht naar onderhoud buitenboordmotor óf heeft u nog vragen over ons bedrijf? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Voor meer informatie over de bijbehorende kosten kunt u altijd even kijken naar onze tarieven. Tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!