Boot reparatie

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een bootreparatie kunt laten uitvoeren? Dan moet u zeker bij Watersportbedrijf de Graaff zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om reparaties en andere werkzaamheden aan uw boot. We zijn gevestigd in Dordrecht, waar we een eigen bedrijfshal hebben om alle soorten reparaties uit te kunnen voeren. Daarnaast kunt u voor nog veel meer bij ons terecht! Zo hebben wij ook een watersportwinkel, een bunkerstation en nog veel meer.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Boot reparatie

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Boot reparatie | Watersportbedrijf de Graaff staat voor u klaar

In onze onderhoudsplaats kunt u terecht voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. Wij zijn een echt familiebedrijf met in totaal 5 betrokken personen. Onze passie voor watersport ziet u terug in onze service en dienstverlening. We doen er altijd alles aan om aan uw wensen te voldoen, en er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw boot.

Naast een werkplaats voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, kunt u voor nog veel meer bij ons terecht. Zo verkopen we bijvoorbeeld tweedehands motoren, hebben we een eigen bunkerstation waar u terecht kunt voor diesel, benzine en smeermiddelen en hebben we een eigen botenlift en stalling. Kortom, voor alles op het gebied van watersport staan wij voor u klaar!

Boot reparatie

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen over een boot reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!