Stalen boot onderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel watersport bedrijf voor uw stalen boot onderhoud? Neem dan eens contact op met De Graaff Watersport! Dagelijks staat er een team van 5 personen voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor verschillende faciliteiten. Zo kunnen wij u onder andere bieden: reparatie & onderhoud, vakkundig advies, boten & motoren aanbod, brandstoffen en smeermiddelen en een eetcafé! De Graaff is een echt familiebedrijf. Doordat wij dit werk al jarenlang doen, hebben wij veel ervaring en kennis kunnen opdoen. Hiermee weten wij zeker dat wij u kunnen voorzien van het juiste advies.

Wilt u meer weten over onze diensten die wij aanbieden? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Stalen boot onderhoud | De Graaff werkplaats

Het is erg belangrijk dat wij regelmatig onderhoud uitvoeren op uw stalen boot. U wilt niet opeens midden op het water stil komen te liggen met problemen. Bij De Graaff kunt u uw boot langsbrengen om te laten nakijken. Wij kijken uw boot na op de eisen die worden gesteld. U weet dus zeker dat uw boot weer tip top in orde is zodra u hem weer op komt halen. Voordat er iets gerepareerd wordt bespreken wij eerst altijd de problemen met u. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Onze werkplaats is gewoon bij ons op locatie te vinden. Ook beschikken wij over een bootlift. Hiermee kunnen wij gemakkelijk uw boot uit het water tillen, zonder dat er mogelijk schade wordt opgelopen.

Eetcafé Het Puntje

Wist u dat wij op ons terrein een eetcafé hebben? Naast het onderhoud voor uw stalen boot, kunt u bij ons dus ook heerlijk komen dineren of lunchen. Natuurlijk is een borrel ook mogelijk! Onze gastvrouw verwelkomt u graag. Op onze menukaart vindt u verschillende gerechten, zoals spareribs of biefstuk. Ook bieden wij verschillende hapjes aan voor bij een borrel of kleine trek. Bent u benieuwd wat wij allemaal in huis hebben? Kom dan vooral een keertje langs!

stalen boot onderhoud

Neem contact op

Mocht u uw stalen boot voor onderhoud willen langsbrengen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Verder kunt u ook altijd een keer gezellig langskomen in ons Eetcafé Het Puntje. Geniet hier van heerlijke maaltijd, een kopje koffie of een borrel! Wij hopen u snel eens te mogen ontvangen.