Boot polyester repareren

Bent u op zoek naar een ervaren organisatie voor uw boot polyester repareren? Wij, van Watersportbedrijf de Graaff, helpen u graag verder! Watersportbedrijf de Graaff kan u namelijk voorzien van allerlei verschillende faciliteiten zoals reparatie, onderhoud, verplaatsing en (winter)stalling. Door onze werkplaats, jachthavens en bootlift zijn wij erg flexibel in het creëren van een oplossing voor elke gewenste situatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw boot (of bootmotor) kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Boot polyester repareren

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Boot polyester repareren? Watersportbedrijf de Graaff is uw partner!

Drie belangrijke locaties voor het repareren en onderhouden van uw boot zijn onze werkplaats, ons bunkerstation en onze stalling. U kunt in onze werkplaats terecht voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. In ons bunkerstation kunt u terecht voor benzine, diesel & smeermiddelen en onze stalling biedt u de gelegenheid om uw vaartuig (tijdens de winter) bij ons te stallen.

Bij ons is het ook eenvoudig om uw boot uit het water te halen voor onderhoud of (winter)stalling. Wij beschikken over een botenlift voor boten tot 44.000 KG en een kolom kraan voor boten tussen de 3.200 KG en 5.000 KG. In onze (winter)stalling hebben wij plaats voor maar liefst 200 verschillende schepen. In onze eerste jachthaven hebben wij plaats voor 215 schepen. Op onze locatie in de tweede jachthaven zijn er 95 verschillende ligplaatsen.

Boot polyester repareren

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professionele organisatie voor uw boot polyester repareren óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze specialisten op. Tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!