Honda buitenboordmotor kopen

Wilt u graag een nieuwe Honda buitenboordmotor kopen? Kom dan eens langs in de watersportwinkel van De Graaff Watersport! Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste motor. Naast honda, bieden wij ook nog andere motor merken aan. Zo hebben wij ook nog Yamaha, Mercury en Vetus tot onze beschikking. Als u twijfelt bij welke motor het best geschikt is voor uw boot, helpen wij u graag met het geven van het juiste advies. Naast dat wij onze watersportwinkel hebben, beschikken wij ook over een stalling, bunkerstation en werkplaats.

In onze werkplaats kunnen wij uw boot nakijken voor onderhoud en reparaties. Bij het bunkerstation kunt u terecht voor diesel, benzine of andere smeermiddelen die uw boot nodig heeft. Met onze bootlift kunnen wij eenvoudig uw boot uit het water halen.

Wilt u een afspraak maken om uw boot te laten nakijken? Neem dan contact op.

Honda buitenboordmotor kopen

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Honda buitenboordmotor kopen | Kom eten bij eetcafé Het Puntje

Heeft u trek gekregen tijdens het varen? Kom dan eens langs bij eetcafé Het Puntje! Hier kunt u genieten van een heerlijk hapje eten, een borrel of een lekker glaasje wijn. Onze gastvrouw Wendy staat voor u klaar om het zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Kiest u voor een lekkere saté schotel? Of gaat u toch liever voor de spareribs? Het kan allemaal!

honda buitenboordmotor kopen

Neem contact op

Wilt u langkomen voor om een Honda buitenboordmotor kopen? Dat kan! Bekijk ons adres en openingstijden op de website en kom langs. Wilt u een afspraak maken om het onderhoud van uw boot te laten nakijken of iets te repareren? Dan kunt u ons bereiken door ons contactformulier in te vullen. Tot snel bij De Graaff Watersport!