Nieuwe buitenboordmotor

Mocht u op zoek zijn naar en nieuwe buitenboordmotor, kom dan eens langs bij De Graaff Watersport! Wij verkopen namelijk ook nieuwe motors van verschillende merken. U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen en kunt gewoon binnenlopen. Eén van onze medewerkers staat voor u klaar om u advies te geven of te helpen waar nodig is.

Wilt u onze openingstijden weten? Bekijk deze dan hier.

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Buitenboordmotor nieuw | De watersport winkel van De Graaff

In onze haven beschikken wij ook over een watersport winkel. Hier vindt u de verschillende benodigdheden, die u nodig zal kunnen hebben tijdens uw vaart. Het is goed om van tevoren te checken of u alles aan boord heeft wat u nodig hebt, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij bieden een erg breed aanbod in onze winkel. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende verfsystemen, zoals Epifanes, Tenco en Owatrol, maar bieden wij ook verschillende onderhoudsproducten aan. Verder vindt u nog verschillende scheepsbenodigdheden in onze winkel. Mocht u van tevoren twijfelen of wij iets hebben in onze winkel of over onze voorraad, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen. Wij kunnen u dan meteen te woord staan.

Eetcafé Het Puntje

Niet alleen kunnen wij u helpen met een buitenboordmotor die nieuw is, ook beschikken wij over een restaurant. Kom dus zeker eens langs bij ons eetcafé! Hier kunt u heerlijk genieten tijdens of na het varen van verschillende gerechten, een borrel of gewoon iets lekkers fris. Vanuit ons eetcafé heeft u uitzicht op het water wat zorgt voor een mooi uitzicht. Het is wel slim om van tevoren even te bellen voor een plekje. Het kan namelijk soms erg druk zijn in de haven. Wij hopen u hier snel te ontvangen!

nieuwe buitenboordmotor

Neem contact op

Wilt u langskomen om uw nieuwe buitenboordmotor uit te zoeken? Dan bent u van harte welkom! U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen in onze winkel. Voor onderdelen kunt u het beste wel even van tevoren contact opnemen.