Kleine buitenboordmotor

Als u op zoek bent naar een kleine buitenboordmotor voor uw boot, dan bent u bij Watersportbedrijf de Graaff zeker aan het juiste adres! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten buitenboordmotoren van verschillende kwalitatieve merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Yamaha, Honda en Mercury. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, waar u terecht kunt voor alles op het gebied van watersport en pleziervaart. Dus of het nu gaat om de aanschaf, het onderhoud, de reparatie of de stalling van uw vaartuig; u kunt altijd bij ons terecht.

Kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Kleine buitenboordmotor

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Kleine buitenboordmotor? Wij staan graag voor u klaar!

Watersportbedrijf de Graaff is een écht familiebedrijf. Met ons betrokken team van 5 personen totaal, staan wij dagelijks voor u klaar om uw tijdbesteding op het water zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat doen wij door diverse faciliteiten aan te bieden in en rondom het water, de boot en de onderhoudswerkzaamheden.

Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel. Wij kunnen u daarom voorzien van meerdere faciliteiten voor uw boot en/of motor. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in onze onderhoudsplaats voor de reparatie en onderhoud van uw inboard- en buitenboord motoren, schroefassystemen, boegschroef inbouw in staal & polyester. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld terecht in ons bunkerstation voor benzine, diesel & verschillende smeermiddelen.

kleine buitenboordmotor

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een kleine buitenboordmotor van ons óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!