Gebruikte buitenboordmotoren

Bent u op zoek naar de mogelijkheden binnen de gebruikte buitenboordmotoren voor uw boot? Wij, van Watersportbedrijf De Graaff, helpen u graag verder! Wij zijn een familiebedrijf met een echte passie voor watersport. Onze vijf enthousiaste medewerkers staan daarom graag voor u klaar om u van A tot Z te ontzorgen door meerdere faciliteiten aan te bieden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij de uitvoering van onderhoud en reparaties aan uw boot. Daarnaast geven wij u graag een passend aankoopadvies voor boten en bijbehorende (tweedehands) motoren, die wij in alle vormen en maten in ons assortiment hebben.

Wilt u meer specifieke informatie over deze tarieven? Bekijk dan het overzicht op onze website voor meer informatie. Hierin kunt u de prijzen voor enkele van onze diensten terugvinden.

Neem contact met ons op

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Faciliteiten

Gebruikte buitenboordmotoren? Watersportbedrijf de Graaff helpt u verder!

Ons assortiment van buitenboordmotoren bestaat uit grote en kwalitatieve merken zoals Yamaha, Mercury en Honda. Meer informatie over deze specifieke merken en de bijbehorende modellen van buitenboordmotoren kunt u terugvinden op onze website. Naast nieuwe boten en bootmotoren verkopen wij ook tweedehands boten en bootmotoren.

Maar waarom zou u nu precies een tweedehands bootmotor kopen? Allereerst zijn deze bootmotoren vaak behoorlijk goedkoper dan nieuwe motoren, omdat ze natuurlijk al gebruikt zijn. Daarnaast zijn occasion buitenboordmotoren ook vaker direct op voorraad, waardoor u niet enkele dagen hoeft te wachten om het water op te kunnen gaan. Het is echter belangrijk om goed op te letten bij de aanschaf van zo’n tweedehands motor, omdat de buitenkant een vertekend beeld kan geven over de binnenkant (/het functioneren) van de buitenboordmotor.

Neem contact met ons op
gebruikte buitenboordmotoren

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar gebruikte buitenboordmotoren óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen. Tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!

Ontdek ons aanbod