Elektrische buitenboordmotor 20 pk

Wilt u een elektrische buitenboordmotor 20 pk aanschaffen? Dan bent u bij Watersportbedrijf de Graaff helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf met een echte passie voor watersport. Onze vijf enthousiaste medewerkers staan daarom graag voor u klaar om u van A tot Z te ontzorgen door meerdere faciliteiten aan te bieden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij de uitvoering van onderhoud en reparaties aan uw boot. Daarnaast geven wij u graag een passend aankoopadvies voor boten en bijbehorende motoren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u daarom dat wij op maat met u meekijken naar uw wensen en eisen? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op.

Elektrische buitenboordmotor 20 pk

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Elektrische buitenboordmotor 20 pk? Wij helpen u verder!

Maar waarom zou u nu juist voor een elektrische buitenboordmotor moeten kiezen? Allereerst is het natuurlijk veel beter voor het milieu én veroorzaakt het minder geluidsoverlast. Daarnaast kent een elektrische motor veel minder bewegende onderdelen dan een traditionele verbrandingsmotor. Door deze constructie vergt deze motor veel minder onderhoud. U hoeft geen brandstof af te tappen wanneer u langere tijd niet vaart en er zijn simpelweg minder onderdelen die kunnen slijten of kapot kunnen gaan.

Wij leveren verschillende diensten om u te kunnen voorzien van alle werkzaamheden rondom uw boot en/of bootmotor. Of u nou hulp nodig heeft in de vorm van een aankoopadvies of zoekt naar een bedrijf dat uw onderhoudswerkzaamheden kan overnemen; wij kunnen u verder helpen! Op deze manier kunnen wij u de kwalitatieve service verlenen, die u daadwerkelijk verdient.

elektrische buitenbootmotor 20pk