Elektrische bootmotor

Bent u op zoek naar een kwalitatieve elektrische bootmotor? Wij, van Watersportbedrijf de Graaff, bieden u een ruim assortiment! Watersportbedrijf de Graaff is een écht familiebedrijf. Met ons betrokken team van 5 personen totaal, staan wij dagelijks voor u klaar om uw tijdbesteding op het water zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat doen wij door diverse faciliteiten aan te bieden in en rondom het water, de boot en de onderhoudswerkzaamheden.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact ons op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website.

Elektrische bootmotor

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Elektrische bootmotor kopen? Wij denken met u mee!

Maar waarom zou u nu juist voor een elektrische bootmotor moeten kiezen? Allereerst is het natuurlijk veel beter voor het milieu én veroorzaakt het minder geluidsoverlast. Daarnaast kent een elektrische motor veel minder bewegende onderdelen dan een traditionele verbrandingsmotor. Door deze constructie vergt deze motor veel minder onderhoud. U hoeft geen brandstof af te tappen wanneer u langere tijd niet vaart en er zijn simpelweg minder onderdelen die kunnen slijten of kapot kunnen gaan.

Wij zijn een familiebedrijf met een echte passie voor watersport. Onze vijf enthousiaste medewerkers staan daarom graag voor u klaar om u van A tot Z te ontzorgen door meerdere faciliteiten aan te bieden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij de uitvoering van onderhoud en reparaties aan uw boot. Daarnaast geven wij u graag een passend aankoopadvies voor boten en bijbehorende motoren.

elektrische bootmotor

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een bedrijf met een elektrische bootmotor op voorraad? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op! Onze specialisten kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden. Tot ziens bij Watersportbedrijf de Graaff!