Boot met motor kopen

Wilt u een boot met motor kopen, maar bent u nog zoekende in het diverse aanbod van merken en modellen? Dan bent u bij Watersportbedrijf de Graaff zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de aanschaf van een nieuwe bootmotor en daarnaast kunnen wij u van nog veel meer diensten voorzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen bootlift en stallingsplaats, een bunkerstation waar u terecht kunt voor benzine, diesel en smeermiddelen én beschikken wij over twee eigen jachthavens met meer dan 300 plaatsen.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u daarom dat wij op maat met u meekijken naar uw wensen en eisen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Boot met motor kopen

Onze faciliteiten

Watersportbedrijf de Graaff biedt u een breed scala van mogelijkheden aan. Bekijk hieronder snel wat we voor u kunnen betekenen:

Meer weten? Bekijk al onze faciliteiten:

Boot met motor kopen | Watersportbedrijf de Graaff staat voor u klaar!

Ons assortiment van buitenboordmotoren bestaat uit grote en kwalitatieve merken zoals Yamaha, Mercury en Honda. Meer informatie over deze specifieke merken en de bijbehorende modellen van buitenboordmotoren kunt u terugvinden op onze website. Naast nieuwe boten en bootmotoren verkopen wij ook tweedehands boten en bootmotoren.

Maar waarom zou u dan een tweedehands boot of bootmotor kopen? Allereerst zijn deze boten en bootmotoren vaak behoorlijk goedkoper dan nieuwe motoren, omdat ze natuurlijk al gebruikt zijn. Daarnaast zijn occasion buitenboordmotoren ook vaker direct op voorraad, waardoor u niet enkele dagen hoeft te wachten om het water op te kunnen gaan. Het is echter belangrijk om goed op te letten bij de aanschaf van zo’n tweedehands motor, omdat de buitenkant een vertekend beeld kan geven over de binnenkant (/het functioneren) van de buitenboordmotor.

Boot met motor kopen